John Strijbos

Copyright © MC Venlo - Blerick 2015 All Rights Reserved

John Strijbos overleden

 

Venlo, dinsdag 22 december 2015

 

Verslagen zijn we, na het nieuws van het overlijden van John Strijbos. John was al enige tijd ziek, maar zijn lichaam was nu echt op. Graag geziene gast op ons circuit Zaarderheiken…we zullen hem daar nooit meer tegenkomen, in zijn rolstoel, of in zijn Country Rider.

 

Toen John een aantal jaar geleden in de gaten kreeg dat MC Venlo – Blerick eindelijk een nieuwe locatie had gevonden voor hun circuit, leefde hij helemaal op. Het ging in de tijd daarvoor niet goed met hem, zeker niet nadat zijn broer Dave stopte met crossen. Maar hij kwam er bovenop en was vervolgens regelmatig te vinden op circuit Zaarderheiken.

 

Altijd een praatje maken met Jan en alleman. Maar natuurlijk ook kijken naar de crossers op de baan. Daarvoor kwam hij graag naar het circuit. Uiteindelijk vond er een inzamelingsactie plaats, zodat John nog beter de lastige plekken rondom diverse circuits kon bereiken. Tijdens de Pinkstercross in 2013 was er een inzamelingsactie waarbij diverse shirts van internationale rijders per opbod werden verkocht (zie foto). Uiteindelijk kwam deze Country Rider er dus, waarmee hij vaker naar de circuits kon gaan.

 

Enige tijd geleden, kreeg John slecht nieuws van de doctoren, hij was ernstig ziek. Toch heeft hij na die diagnose gevochten, flink ziek was hij, maar toen krabbelde hij toch weer op en was nog regelmatig te zien rondom ons circuit.

Zondag 20 december, zijn lichaam was op, waarna hij maandag op 56 jarige leeftijd, helaas is overleden. Wij zullen John nooit vergeten!

 

Namens alle leden van MC Venlo – Blerick wensen wij familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe met dit verlies.

 

MCVB

 

Openingstijden

 

Woensdag 16:00 - 20:00 uur

Zaterdag 13:00 - 17:00 uur

 

 

Contactinformatie

 

MC Venlo - Blerick

 

IBAN nr: NL05ABNA0418161844

BIC: ABNANL2A

 

Adresgegevens:

 

Circuit " Zaarderheiken "

Newtonweg 9

5928 PN Venlo - Blerick